Wearlogy

Hangi Apple Watch Senin Tarzın?

Apple Watch alacaksınız ancak karar veremiyor musunuz? Rahat olun bu rehberimiz sizler gibi Apple Watch almak isteyipte karar veremeyenler için. Buyrun Apple Watch tarzınızı bulun.

Apple Watch henüz piyasaya çıkmamış olsa da bilindiği üzere Apple hayranları sabırsızlıkla bu akıllı saati bekliyor. Tarih 24 Nisan’ı gösterdiği anda satışa sunulacak olan Apple Watch meraklılarını şimdiden kararsızlığa sürükledi bile.

Eğer sizde Apple Watch almak istiyor ancak bu kararsızlıkta sürükleniyorsanız birazdan hangi Apple Watch modelinin sizin için olduğunu bulacaksınız.

Öğrenciler için!

Çeşitli otoriteler Apple Watch modellerinin fiyatlarının çok yüksek olduğunu söylese de akıllı saatin her kesime hitap eden modeli bulunuyor. Bunlardan alüminyum kasası ve renkli plastik kayışları ile dikkat çeken Apple Watch Sport modeli de öğrenciler için tavsiye edilen model. Fiyat olarak 349 dolardan başlayan fiyatlara sahip olan Apple Watch Sport maddi durumunu ayarlayan her öğrencinin koluna yakışacak bir ürün.

Çalışanlar için!

Amir, memur olarak adlandırdığımız sınıfa dahil ve aktif bir şekilde çalışan abilerimizseniz sizlerinde koluna yakışacak bir Apple Watch modeli mevcut. Bu model ise paslanmaz çelik kasası ve deri ve çelik kayış seçenekleri ile şıklığınıza bir artı katacak olan Apple Watch modeli. Bu modelin başlangıç fiyatı ise 549 dolar. Yok ben daha şık olacağım derseniz bu modelin fiyat yokuşu 1099 dolara kadar çıkıyor.

Ebeveynler için!

Artık bir ailesiniz ve hem kendinizi hem de çocuklarınızı düşünerek hareket ediyorsanız almanız gereken Apple Watch modeli Apple Watch Sport. Alüminyum kasası ve renkli kayışları hem sizin genç ve dinamik ruhunuzu yansıtacak hem de fiyatı ile çocuklarınıza ayıracağınız bütçenizi değiştirmeyecektir. Bu bakımdan daha çok annelerin koluna yakışacak olan Apple Watch Sport modeli ilk sayfada da bahsettiğimiz gibi 349 dolarlık bir etikete sahip.

Yöneticiler için!

Bir şirketiniz var ya da büyük bir şirkette yönetici, müdür gibi görevlerdesiniz. Bir Apple Watch almaya karar verdiniz ancak Apple Watch ve Apple Watch Edition modelleri arasında kararsız kaldınız. İki model de sizin ruhunuzu ve işinizi yansıtacaktır ancak burada acı bir gerçek varki o da, para konuşur gerçeği.

Hemen hesaplarınızı kontrol ederek bu durumu ortadan kaldırabilirsiniz. Hesabınızda 10 bin ile 17 bin dolar arasında bir meblağ var ise hiç tereddütsüz altın kasaya sahip olan Apple Watch Edition modelinden alabilirsiniz. Baktınız hesabınızda o kadar yok o zaman buradan ikinci sayfaya gelip doğru Apple Watch modelini görebilir ve iş pozisyonunuzu sorgulayabilirsiniz.