Wearlogy

IFA 2015’te Tanıtılacak Giyilebilir Teknoloji Ürünleri!

Birçok yeni ürünün tantılacağı IFA 2015 bu yılda yine giyilebilir teknoloji ürünleri ile dolu olacak. İşte, IFA 2015’de yer alacak bu ürünlerden bazıları.

Bu yıl 4- 9 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2015 etkinliği yüzlerce yeni ürünü ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yılda yine giyilebilir teknoloji ürünlerinin dolu dolu olacağı etkinlikte markalar bir bir ürünlerini gösterecek. Biz de gösterilecek bu ürünlerden bazılarını sizler için derledik.

Asus

Asus’un şık tasarıma sahip akıllı saat modeli ZenWatch‘un yeni bir modelinin IFA 2015’de tanıtılması bekleniyor. ZenWatch 2 olarak geleceği beklenen akıllı saatin 49 x 41mm ve 45 x 37mm olarak iki farklı boyutta gelmesi tahmin edilirken AMOLED ekran ve Android Wear işletim sistemi de akıllı saatte yer alacak özellikler arasında.

Huawei

Huawei’in uzun süredir üzerinde konuştuğumuz yuvarlak ekranlı şık akıllı saati de IFA 2015 etkinliğinde yer alacak ürünlerden. Huawei Watch ismi ile gelecek olan akıllı saatin 42mm ile tek boyutta gelmesi beklenirken etkinlikte satış tarihi ve fiyat etiketi gibi bilgilerin açıklanacağı tahmin ediliyor.

Motorola

Motorola’nın yeni akıllı saati Moto 360 2 geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. IFA 2015 etkinliğinde yer alacak olan yeni Moto 360 daha önce de belirtildiği gibi iki farklı boyut ile ve ufak tasarım değişiklikleri ile birlikte gelecek. Moto 360 2’nin etkinlik kapmasında teknik özellikleri ve fiyatı gibi konuların netleştirileceği tahmin ediliyor. 

Samsung

Samsung’un kendi işletim sistemi Tizen ile birlikte geliştirdiği yuvarlak ekranlı akıllı saati Gear S2’de IFA 2015 etkinliğinde uzun uzadıya tanıtılacak akıllı saatlerden biri. Tamamı ile Apple Watch‘un rakip alındığı Gear S2 için etkinlikte diğer akıllı saatlerde olduğu gibi teknik özelliklerinin, çıkış tarihinin ve fiyatının açıklanması bekleniyor.

Bunu da Oku : Samsung Gear S2 Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Sony

Teknoloji devlerinden Sony, Ağustos ayının başında bir görsel yayınlayarak IFA 2015‘de ne gibi ürünler tanıtıcağını göstermişti. Bu görsel içerisinde bir akıllı saatin yer alması da Sony’nin IFA 2015’de bir akıllı saat tanıtacağını ortaya çıkardı. Tahminler ise Sony’nin SmartWatch akıllı saat serisine bir yenisini daha ekleyeceği yönünde.

Bunu da Oku : LG’den Yeni Bir Akıllı Saat Geliyor!

LG

LG, G Watch Urbane modeli ile Android Wear‘lı akıllı saatler içerisinde iyi bir konum yakalarken bunu devam ettirmek için geçtiğimiz günlerde bu modelin 23 karat altın kaplamalı halini göstermişti. IFA 2015 kapsamında bu modeli göstermesi beklenen LG’den bir de Nemo isminde yeni bir akıllı saat tanıtması bekleniyor. Nemo isimli akıllı saatin bilinen tek özelliği ise 480 x 480 çözünürlüğe sahip olması.

HTC

Giyilebilir teknolojiler içerisinde sanal gerçekliğe odaklanmış olan HTC bu alanda bir de akıllı bileklik çıkarmıştı. Firmadan ise uzun süredir akıllı saat haberleri geliyor ve tahminler ise HTC’nin IFA 2015‘te bir akıllı saat tanıtacağı yönünde.