Wearlogy

SEO Kitabı Çekilişi Sonuçlandı!

İlk hediye çekilişimizi gerçekleştirdik. İşte, 6 SEO kitabından birini kazanan 6 şanslı takipçimiz. 

Geçtiğimiz günlerde 6 adet SEO kitabı dağıtacağımızı belirtmiş ve bir çekiliş düzenlemiştik. Söz verdiğimiz gibi çekilişi 24- 72 saat aralığında tamamladık ve artık kazananları açıklama zamanı geldi.

6 Şanslı Kişiye SEO Kitabı Hediye Ediyoruz!

Sevgili Kaan Gülten’in 3 adet Sorularla SEO ve 3 adet Uzmanından SEO kitabı hediyesi ile gerçekleştirdiğimiz çekilişte, bir çekiliş sistemi yardımı ile 6 asıl, 6 yedek takipçimizi seçtik. Pazartesi akşamı yani 1 Aralık akşamına kadar iletişime geçmeyen asıl takipçilerimizin yerine yedek takipçilerimiz ile listeden başlanarak iletişime geçilecektir.

6 SEO kitabımızdan birini kazanan takipçilerimiz ise şu şekilde;

  1. Ümit GÜNEŞ – @ebadg3R
  2. Hanifi – @h4nifi
  3. Abdullah – @Muhacerat
  4. Cihan Yurdakul – @chnyrdkl
  5. RabiaKAhriman – @Ciitlembikk
  6. Fatih SÖĞÜT – @fatih_sogut03

Hediyelerin gönderimi için kitapları kazanan takipçilerimiz iletişim sayfamız üzerinden isim, e-posta ve adreslerini iletmeleri gerekmekte. Bilgileri gönderirken konu başlığını “Hediyem Nerede?” olarak belirtirseniz memnun oluruz. 🙂

Kitapları kazanan takipçilerimize hayırlı olsun diyoruz. Umarız güzel günlerde kullanırlar, okudukça bilgi kazanır, kazandıkça bizleri hatırlarlar. Buradan da kitapların yazarı Kaan Gülten‘e ilgisi için tekrar teşekkür ediyoruz.