Wearlogy

Microsoft Outlook, Apple Watch Desteğine Kavuştu!

Microsoft e-posta servisi Outlook’un iOS uygulamasını güncelleyerek servise Apple Watch desteğini de getirdi. Bundan böyle e-postalar Apple Watch üzerinden yönetilebilecek.

Apple Watch‘un piyasaya çıkması ile birlikte popüler servislerini Apple Watch için bir bir güncellemeye başlayan teknoloji devi Microsoft şimdi de e-posta servisi Outlook’un iOS uygulamasını yenileyerek servise Apple Watch desteğini de getirdi.

Güncelleme ile Apple Watch desteğine kavuşan Outlook uygulaması kullanıcılara akıllı saatleri üzerinden e-postalarını kontrol etmeye yardım ederken sözlü bir şekilde de gelen e-postalar cevaplanabiliyor. Bu cevaplama şekli ise a-posta geldiği zaman Apple Watch‘a bildirim gelmesi, gelen bildirimden Apple Watch Outlook uygulamasına gidilmesi ve e-postanın görüntülenmesi şeklinde çalışıyor.

Geliştirilen tasarım sayesinde gelen e-postaların tamamı Apple Watch üzerinden rahatlıkla okunabilirken dileyen kullanıcılar hızlı bakış özelliğini kullanarak e-postaların sadece kimden geldiğini ve başlığını görebiliyor. Bununla birlikte hızlı bakış özelliği içerisinde e-posta servisine entegre edilen takvim ya da kişiler gibi özellikleri görebilmek de mümkün.

Bunu da Oku : Microsoft OneDrive’a Apple Watch Desteği

Microsoft Outlook ve Apple Watch kullanıcısıysanız uygulamayı hemen buradan indirebilirsiniz. Microsoft daha önce de PowerPoint, OneDrive, OneNote gibi servislerinin Apple Watch uygulamalarını da yayınlamıştı.