Wearlogy

Bayram için 5 Giyilebilir Teknoloji Hediye Önerisi!

Yarın Ramazan diğer adı ile Şeker Bayramı. Şeker gibi bir bayram geçirmek için hala hem büyüklerinize hem de küçüklerinize hediye almadıysanız sizler için önerilerimizi sıraladık

Kaba tabirle oruç tutma ayı ince tabirle 11 ayın sultanı olarak bildiğimiz mübarek Ramazan ayı artık bugün son buluyor. Yarın ise Ramazan Bayramı’nın başlangıcı. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı’nın diğer bir ismi ise Şeker Bayramı. Biz de bu bayramda hem küçüklerinizi hem de büyüklerinizi sevindirecek hep beraber şeker tadında bir bayram geçirmeniz için giyilebilir teknolojiler içerisinden sizlere hediye önerileri hazırladık.

Şimdiden herkese iyi bayramlar dileriz. 🙂

1- Xiaomi Mi Band Akıllı Bileklik

Çinli mobil dev Xiaomi‘nin geliştirdiği Mi Band hem düşük fiyatı hem de özellikleri ile dikkat çeken bir akıllı bileklik. Akıllı telefonlarla iletişiminden aktivite takibine kadar birçok özelliği bulunan Mi Band birçok renk seçeneğine de sahip. Bayramda 7’den 70 herkese hediye edebilceğiniz bir ürün. 60 ile 80 lira arasında değişen fiyatı ile kolayca bulmak mümkün.

2 – Teknosa Preo Pwatch Akıllı Saat

Teknoloji perakende mağaza devlerinden Teknosa’nın dün itibari ile tanıttığı akıllı saati Preo Pwatch bayramda hediye edebileceğiniz türden bir ürün. Üzerinde bulunan ekranı ile uyku takibinden akıllı telefon bildirimlerine kadar gösterebilen Pwatch, 99 liralık fiyatı ile Teknosa mağazalarından alınabiliyor. Yanında farklı ve renkli kayışlar da hediye etmek isterseniz artı 20 lira karşılığında alabilirisiniz.

Bunu da Oku : Teknosa Preo Pwatch Hakkında Her Şey

3- Jawbone Up Move Akıllı Rozet

Aktivite takipçisi pazarının lidelerinden Jawbone‘un ürünü olan Up Move, giysilerin herhangi bir yerine takılarak kullanılan ve akıllı rozet olarak adlandırılan bi ürün. Uyku ve aktivite takibi yapabilen Jawbone Up Move, üzerinde bulunan led ışıkları sayesinde de kullanıcısını yapılan aktivitelerde uyarabilen bir ürün. Bayramda genç arkadaşlarımıza hediye edebileceğimiz Up Move’u 150 lira gibi bir fiyat ile teknoloji mağazalarından bulmak mümkün.

Bunu da Oku : Jawbone Up Move Hakkında Her Şey!

4- Avea SmartBand Akıllı Bileklik

Ülkemiz GSM operatörlerinden Avea‘nın giyilebilir teknoloji pazarına girdiği ürünü SmartBand akıllı bileklikte Ramazan Bayramı’nda hediye edilebilecek güzel bir ürün. Hem uyku hem de aktivite takibi yapabilen Avea SmartBand aynı zamanda akıllı telefonlar ile de iletişimde bulunabiliyor. Üzerinde bulunan ekranı ile yazılı bir şekilde bilgi ve uyarılar verebilen SmartBand, akıllı saatlere en yakın akıllı bilekliklerden biri diyebiliriz. Avea SmartBand 200 lira gibi bir fiyat ile yine teknoloji mağazalarından bulunabiliyor.

Bunu da Oku : Avea SmartBand Hakkında Her Şey!

5 – Samsung Gear Fit Akıllı Saat

Samsung’un akıllı bileklik tasarımı ile geliştirdiği akıllı saati Gear Fit, uyku ve aktivite takibi yapabilmenin yanında kullanıcısının nabzını da ölçebilen bir akıllı saat. Akıllı telefonlar ile entegre bir şekilde çalışan Gear Fit ile telefonlardan gelen arama ve mesajları cevaplamak da mümkün. Suya ve toza karşı dayanıklı olan Gear Fit‘i, ,Samsung severlere bayramda gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Yaklaşık 350 liralık fiyata sahip olan Samsung Gear Fit’i yine perakende mağazalarında bulmak mümkün.