1400 Dolarlık Akıllı Saat

Kasım ayında Tag Heuer’in 1,400 dolarlık akıllı saati Apple’a lüksün ne demek olduğunu gösterecek. Apple’ın saati şehirdeki tek pahalı akıllı saat değil.

Tag Heuer, Google ve Intel’le birlikte ürettiği ilk akıllı saatini Ekim veya Kasım 2015’te 1,400 dolardan satışa sunacağını açıkladı. Detaylar  LVMH’nin saat üretim müdürü ve Tag Heuer CEO’su Jean-Claude Biver’in Bloomberg ile olan röportajında açıklandı. Pil süresinin 40 saat civar olduğu da söylendi. Şirket şu ana kadar özellikleri ve içerikleri yavaş yavaş su yüzüne çıkarıyor.

Büyük ihtimalle düşük enerjili Intel çip kullanacak olan akıllı saatin özellikleri zamanla daha da geliştirilecek. Geniş kitlelere yayılmak için üretilmeyen bu akıllı saatin bedeli yaklaşık 1400$ olacak. Şimdilik daha fazla bilgi verilmese de bu saatin lüks bir tüketim aracı olacağını tahmin etmek hiç de zor değil.

Detaylar açıklandıkça sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz. Giyilebilir teknoloji haberlerini herkesten önce öğrenebilmek için bizi takipte kalın.

Yazıyı bi paylaşsana bir şey deneyeceğiz.

Ali Gençtürk

22 yaşında, Hukuk Fakültesi öğrencisi. Teknolojiye ve özellikle yazılım kısmına hayranlığı ile bilinir. 28 Nisan'dan beri burada yazıyor.

Yeni yorum ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.