2015’in En İyi 8 Akıllı Bilekliği!

Sizler için belirli seçenekleri göz önüne alarak 2015 yılının en iyi 8 akıllı bilekliğini seçtik. İşte, 2015’in en 8 akıllı bilekliği.

Geçtiğimiz günlerde 2015 yılı için en iyi 10 akıllı saati sizler için hazırlamış ve burada yayınlamıştık. Şimdi ise yine benzer bir şekilde 2016 yılında satışa çıkmış akıllı bileklikler arasından en iyi 8 tanesini sizler için sıraladık.

En iyi 8 Akıllı Bilekliği nasıl seçtik?

2015 yılında akıllı bileklik pazarına giriş yapmış bütün ürünler arasından en popüler, en çok konuşulan ve en çok beğenilen ürünleri listeledik ve ilk 8’ini sıralama için aldık. Yaptığımız sıralamada ise akıllı bilekliklerin tasarımlarına, üzerilerinde ekran olup olmadığına, nabız ölçerin bulunmasına, GPS’in olmasına, akıllı telefonlardan aldıkları bildirimlere, platform desteğine, batarya sürelerine ve fiyatlarına bakarak bir liste oluşturduk.

8 – Sony SmartBand Talk

Listemizin son sırasında Sony SmartBand Talk akıllı bileklik yer alıyor. SmartBand Talk’ın son sırada yer almasının sebepleri arasında üzerinde nabız ölçer ve GPS‘in yer almaması, platform desteği olarak sadece Android‘e çalışır olması ve batarya süresinin 3 gün olması yer alıyor.

Bunu da Oku : Sony SmartBand Talk Ülkemizde Satışa Sunuldu!

sony

Sony SmartBand Talk‘ın en beğendiğimiz özelliği ise hem piyasada hem de listemizde bulunan birçok üründe olmayan sesli iletişim yani akıllı telefonlardan gelen aramalara kendisi üzerinden cevap verilmesini sağlaması.

1 2 3 4 5 6 7 8

Yazıyı bi paylaşsana bir şey deneyeceğiz.

Mustafa Şevki Coşar

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olan Mustafa, giyilebilir teknolojiye olan merakından Wearlogy'i kurdu. Şuan akıllı saat ve sanal gerçeklik alanlarında kafa yoruyor, ellemeyin.

Yorum yazılmamış

Yeni Bir Tane Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.